zayit

 

 

zayit
lichter, zinvol leven
begeleiding voor post-refo’s

Begeleiding voor post-refo’s

 

Zayit kan veel betekenen voor mensen die de kerkdeur al jaren geleden achter zich dichtgetrokken hebben, een nieuw bestaan hebben opgebouwd en dachten dat het reformatorische gedachtegoed naar de achtergrond verdwenen was. Tot ze erachter komen dat die opvoeding toch wel heel bepalend is geweest voor hun leven.
Ze nemen de dingen ernstig op, voelen zich snel schuldig, hebben een groot arbeidsethos, maar kunnen moeilijk ergens van genieten. Ze zoeken ondanks alles diepgang.
Met Zayit kunnen ze het verleden integreren in het heden.

 

Gesprekken

Reintje Joke Stomphorst biedt persoonlijke begeleiding van post-refo's aan door middel van gesprekken. Aan de hand van concrete situaties wordt verkend welke rol de refo-opvoeding heeft. Dit leidt tot inzicht en begrip van wat een basis vormt en wat ballast blijkt.

Het uitgangspunt in de gesprekken is dat mensen zelf ontdekken waar ze voor staan, wat ze geloven. Reintje Joke Stomphorst coacht hen daarbij. Ook de omgang met familie komt ter sprake.

Het aantal gesprekken dat nodig is voor een bevredigende afronding, is niet vooraf te zeggen. Gesprekken duren maximaal een uur. De locatie is Utrecht. Uurtarief is € 55.

Gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar rj.stomphorst@zayit.nl

 

‘...het verleden integreren in het heden...’